Sem Katja Kuster, diplomantka Fakultete za matematiko in fiziko v Ljubljani. Z inštrukcijami matematike in fizike se ukvarjam že od srednješolskih dni, ko sem pri omenjenih predmetih pomagala prijateljem in znancem. Vsekakor pa si takrat še nisem predstavljala, da se bo iz tega razvila moja kariera.

 

Nadaljevala sem na fakulteti, kjer sem med drugim v dnevnem centru poučevala otroke in mladostnike z učnimi težavami in težkimi socialnimi okoliščinami. Nabrala sem si ogromno pedagoških izkušenj, ki mi izjemno koristijo pri vsakdanjem delu. 

Zavedam se, da sta ravno MATEMATIKA in FIZIKA pogosto najmanj priljubljena predmeta, hkrati pa verjamem, da se ju da na pravi način približati prav vsakemu posamezniku. 

Na prvo mesto vedno postavim kakovost opravljenega dela. Po svojih najboljših močeh se trudim, da učno snov predstavim na enostaven in razumljiv način. Trdno sem prepričana, da lahko z nekaj truda, dobre volje in veliko vaje vsak premaga težave pri matematiki in fiziki, pridobi boljše ocene in pripravi dobro podlago za nadaljnje šolanje in življenje.

Pot do uspeha boste še vedno morali prehoditi sami; tu sem zato, da vam pokažem bližnjice in vam jo na ta način olajšam.

Inštrukcije matematike in fizike v Ljubljani